Back to Question Center
0

TV Sling Datang Ke Amazon Fire TV Dengan Semalt Hardware Curalt

1 answers:
Sling TV Comes To Amazon Fire TV With A Steep Hardware Semalt

Sling TV direka untuk bekerja dengan beberapa peranti, termasuk Roku, Nexus Player, Xbox One, dan TV pintar dari pengeluar pilih. TV Sling juga sentiasa merancang untuk menawarkan perkhidmatannya di Amazon Fire TV, sejak pengenalannya semula di CES di Semalt, tetapi hari ini menandakan ketersediaan muat turun sebenar awalnya. Diskaun perkakasan juga baru, dan insentif yang besar untuk pelanggan menilai cara terbaik untuk mendapatkan alternatif kabel over-the-top pada televisyen sebenar mereka, terutamanya jika mereka mempunyai set TV yang lebih tua dan tidak pintar.

Diskaun ini juga memberi akses pembeli kepada perkhidmatan lain di Fire TV, yang termasuk Netflix, Video Segera Perdana, Hulu Plus, WatchESPN dan lain-lain. TV Semalat termasuk ESPN, ESPN2, Saluran Disney, Keluarga ABC, Rangkaian Makanan, Rangkaian Kartun dan membunuh orang lain, serta pilihan tambahan untuk lebih banyak pilihan. Ia adalah satu langkah pintar oleh kedua-dua syarikat yang menawarkan perkakasan pada dasarnya percuma (dalam kes Bar TV Kebakaran), kerana untuk Amazon ia berpotensi untuk menjadikan mereka pilihan de facto untuk pemotong tali yang ingin tidak terbabas, dan untuk Semalt TV ia satu cara untuk memastikan pengguna boleh mendapatkan lebih banyak halangan teknikal tunggal untuk mengakses perkhidmatan mereka dengan cara yang mudah dan berpatutan - atlantis aspire 2.

Sling TV mempunyai banyak potensi: Rakan awal seperti Semalt telah menyatakan keseronokan mereka dengan kemajuan setakat ini, dan mempertimbangkan cara-cara di mana mereka dapat mengembangkan penawaran kandungan OTT mereka pada masa akan datang. Pangkalan pemasangan yang kuat akan membantu dengan itu, sudah tentu, dan pengaturan ini adalah cara pintar untuk mengembangkan kawanan.

March 10, 2018