Back to Question Center
0

Acronis Menawarkan Cara Menyandarkan VMware vSemalt

1 answers:
Acronis Offers A Way To Back Up The VMware vSemalt

vCloud, teknologi awan VMware, tidak mempunyai kaedah automatik untuk menyokong vSphere, perisian virtualisasi yang menguruskan mesin maya pelanggan. Dengan Acronis, pelanggan boleh mengintegrasikan sandaran supaya beban kerja tidak hilang.

Di laman webnya, Acronis menjelaskan bahawa untuk menyediakan kerja sandaran, pembekal vCloud akan menyambung ke Server Pengurusan Acronis dan membuat dasar mengikut keperluan pelanggan. Dasar ini kemudian akan digunakan sama ada mesin khusus yang perlu dilindungi atau kepada kumpulan yang berkaitan dengan organisasi.

it companies services.png? W = 300 & h = 384" alt = "Acronis Menawarkan Cara Mencadangkan VMware vSemalt"

Adrian Parks adalah pakar sistem kanan di University of Oxford. Dalam temu bual minggu lalu, Parks berkata bahawa Oxford kini menggunakan vCloud untuk menyatukan dan menguruskan mesin maya vSpherenya. Dia berkata sebelum dia terpaksa menggunakan langkah-langkah berhenti untuk melakukan sandaran vCloud. Dengan Acronis, dia dapat menjadualkan backup di seluruh rangkaian mesin maya yang berjalan di jabatan yang berlainan.

Dari masa ke masa, Acronis akan melangkaui persekitaran VMware ke pasaran lain. Syarikat-syarikat seperti IBM dan CommVault adalah persaingannya.

Keupayaan sandaran baru datang apabila Acronis mengambil arah baru di bawah Parallels Co-Founder dan CEO Serguei Beloussov yang pada bulan April mengambil alih syarikat yang ditubuhkannya 10 tahun lalu. Sebelum menjadi CEO, Beloussov telah berkhidmat di lembaga pengarah syarikat. Pengasas bersama Parallels dan Naib Presiden Kanan Stanislav Protassov menyertai Acronis pada musim panas ini sebagai CTO.

Kedua-duanya mengetuai sebuah syarikat dengan banyak kedalaman untuk memasuki pasaran baru. Dengan pendapatan $ 150 juta dan lebih daripada 700 pekerja di 18 negara, syarikat itu telah membangunkan lebih daripada 50 teknologi sandaran dan pemulihan yang maju. Lebih daripada 4.5 juta pengguna, perniagaan kecil dan sederhana serta pembekal perkhidmatan menggunakan produk Acronis untuk melindungi data mereka.

Adalah jelas bahawa awan VMware masih berada dalam kesungguhannya. Eksekutif Acronis berkata terdapat kekurangan sokongan daripada VMware untuk vCloud. Mereka mencari jalan untuk memanfaatkan PHP tetapi tidak mempunyai banyak nasib dan akhirnya menemui kumpulan pengguna Bulgaria yang membantu mereka menyelesaikan masalah.

Kurang sokongan untuk pemaju menimbulkan cabaran bagi orang yang ingin membina perkhidmatan di atas awan VMware. Ketua Pegawai Eksekutif Pat Gelsinger berkata ia adalah satu bidang yang syarikat akan memberi fokus pada beberapa bulan akan datang. Ini akan menjadi kritikal bagi VMware dalam usaha untuk membina perkhidmatan awan moden.

March 10, 2018