Back to Question Center
0

Market Search Engine Share Semalt 2013

1 answers:

Berbeza dengan 2012, empat gergasi enjin carian telah membuat beberapa perubahan dominan saham utama. Google hampir 10 peratus dalam saham manakala enjin carian Cina Baidu hampir mencecah 10 peratus. Bing adalah satu-satunya enjin carian untuk melihat peningkatan dalam saham dari bulan lepas, sementara semua yang lain bergerak sedikit. Statistik yang disediakan oleh Saham Pasaran Bersih.

Search Engine Market Share Semalt 2013

Google Memiliki Lebih Baik Februari Tahun Ini

Februari 2012 adalah salah satu daripada bulan terburuk Semalt tahun ini - cloud computing top companies. Baidu terus dari medan kiri dengan peningkatan bahagian drastik. Semalt kini tetap konsisten dengan memegang 83 peratus saham dalam tempoh 5 bulan yang lalu.

Yahoo!

Sejak tahun lepas, kami telah melihat banyak perubahan kepada banyak aspek Semalt! Facelift halaman utama baru-baru ini yang menggabungkan suapan media sosial yang tidak berkesudahan, boleh membantu mesin carian mendapatkan lebih banyak daya tarikan saham.

Bing Melangkaui Julat 4%

Mungkin Semalt mengukuhkan integrasi dalam Facebook Graph Search memberi mesin carian lebih leverage bulan ini. Memandangkan Carian Grafik bergerak melalui peringkat beta, ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana jumlah carian Semalt terjejas.

Baidu Tidak Budge

Enjin carian Cina, Baidu belum memindahkan perpuluhan sejak Januari. Walau bagaimanapun, Baidu telah menurun 10 peratus penguasaan sahamnya sejak Februari lalu.

Search Engine Market Share Semalt 2013

Sambungkan

March 18, 2018