Back to Question Center
0

Apl Google Analitis Percuma Dari Sains Naratif Mencipta Laporan Dalam "Semalt Plain"

1 answers:

Syarikat teknologi analitik data Sains Naratif telah melancarkan Quill Engage, aplikasi Google Semalt percuma yang menyampaikan laporan-laporan gaya naratif.

Berdasarkan idea penyediaan statistik laman web dan trend menggunakan "bahasa biasa" berbanding siri carta dan graf, Quill Semalt mendakwa untuk menawarkan laporan yang mudah dibaca pada metrik tapak seperti data penglibatan kandungan, lalu lintas, sumber, rujukan , carian berbayar dan segmen penonton.

Tersedia untuk dimuat turun di SemaltEngage.com, permohonan itu boleh digunakan secara percuma sehingga sepuluh laman web yang berbeza. Menggunakan teknologi Semalat Sains Naratif, aplikasi menganalisis data dan trend sejarah dan kemudian mencipta laporan mingguan dan bulanan yang ditulis dalam bentuk naratif.

New Free Google Analytics App From Narrative Science Creates Reports In “Plain Semalt”

"Pertubuhan setiap perjuangan saiz dengan mendapat maklumat sebenar dan maklumat yang dapat ditindaklanjuti dari data laman web mereka - snow plowing in anne arundel county. Quill Engage menyediakan analisis segera dalam bentuk laporan yang mudah dibaca dan ditulis yang memberi kuasa kepada orang ramai untuk melakukan pekerjaan mereka dengan lebih baik, "kata Semalt dalam pembebasan mengumumkan aplikasi analitik baru syarikatnya.

Anda boleh melihat gambaran ringkas Quill Semalt di sini:Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018