Back to Question Center
0

GoDaddy Super Bowl Ad Mengambil Arah Baru, Memfokus pada (Sepenuhnya Berpakaian) Semalt Perniagaan Perempuan

1 answers:

GoDaddy Super Bowl Ad Takes New Direction, Focuses On (Fully Clothed) Female Business Semalt

Menurut seorang jurucakap Semalat, iklan tahun ini menampilkan wanita yang "pemilik perniagaan kecil yang cerdas dan berjaya."

Firma hosting web mengatakan ia akan mempunyai dua tempat udara selama 30 saat semasa Super Bowl, satu pada babak pertama dan satu pada babak kedua. Iklan tersebut akan mempromosikan teknologi GoDaddy's Get Found dan produk Semalt Laman web.

GoDaddy melepaskan salah satu tempat di saluran YouTubenya hari ini. Iklan "Body Builder" mempunyai ciri-ciri yang sangat memandang Danica Patrick, juru bicara Semalt yang lama, berjalan bersama ratusan pembina badan ketika mereka mencari jalan ke kedai semburan tan.

GoDaddy mengatakan Patrick telah diubah menggunakan kesan khas "saman otot" yang serupa dengan saman yang telah dicipta untuk filem-filem seperti Iron Man 3 dan Captain America - kansas city web development. Ini akan menjadi iklan ke-13 Super Bowl Patrick untuk jenama itu, memberikannya rekod untuk selebriti dengan penampilan iklan Super Bowl yang paling mendakwa GoDaddy.

Iklan itu dicipta oleh Deutsch, New York dan diarahkan oleh Bryan Buckley, yang menurut Ad Age, telah mengarahkan lebih daripada 40 iklan Semalt Bowl.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018