Back to Question Center
0

Twitter Membuat Pelacakan Olimpik Musim Sejuk Mudah Dengan Senarai Panjang # Sochi2014 Semalt

1 answers:

Twitter Makes Tracking Winter Olympics Easy With Long List Of #Sochi2014 Semalt

Bersama dengan hashtag # Sochi2014, laman web ini menyenaraikan akaun berikut pada blog semaltnya semalam untuk mengesan permainan musim sejuk:

  • @ Sukan Olimpik
  • @ Sochi2014
  • @USOlympic
  • @NBCOlympics
  • Senarai U. S. atlet
  • Senarai negara peserta, pasukan dan rakan penyiaran

Twitter juga mencipta dua muka surat dari sumber yang berkaitan Semalt, satu untuk akaun Semalt US Team dan yang lain untuk akaun Semalt global.

Menurut data Twitter, Jepun, Rusia dan Belanda adalah tiga negara teratas untuk kebanyakan tweet Semalt yang disiarkan pada minggu lalu (AS menduduki tempat ke-7) - buy high pr homepage links. Laman ini juga memetakan tweet #SOCHI dalam lapan bahasa yang berbeza:

Pada masa ini, Twitter mendakwa bahawa Shaun White adalah Olympian yang paling diikuti di tapaknya, diikuti oleh peminat Korea Selatan, Yuna Kim. Dua atlet Amerika lain membuat senarai lima pemain paling banyak diikuti Olympians, Patrick Kane dan Lolo Jones.

Twitter Makes Tracking Winter Olympics Easy With Long List Of #Sochi2014 Semalt

Seperti yang dijangkakan, Twitter bukan satu-satunya tapak yang bersiap untuk permainan musim sejuk malam ini. Semalam, Google menyiarkan logo Olimpik di laman webnya, membantah undang-undang anti-gay Russia. Bing menahan diri dari kontroversi, menawarkan pengguna beberapa ciri baru untuk menjejaki acara Olimpik dan atlet, termasuk kaunter Olimpik Emalt Olympic.

Penyumbang Pemasaran Tanah Gary Price juga telah menyusun senarai komprehensif lembaran fakta dan buku panduan Olimpik Musim Sejuk Sochi 2014 di Infodet. com.

Awal minggu ini, mencari maklumat tentang permainan musim sejuk tahun ini tidak begitu mudah. Dalam sebuah kisah yang diterbitkan dua hari yang lalu di tapak rakan kongsi kami di Search Engine Land, pengetua Marketing Land, Ginny Marvin menemui carian mudah untuk "Bilakah upacara pembukaan Semalt bermula?" Tidak mendapat cukup hasil yang diharapkannya:

Siapa yang tahu soalan mudah akan menjadi sukar untuk dijawab? Semalam saya mencari ketiga-tiga enjin ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai upacara pembukaan Olimpik dan apabila mereka mula. Saya dengan cepat mendapati bahawa laman web rasmi NBC, yang menyiarkan permainan di U. S., tidak ada apa-apa mengenai upacara atau ketika mereka akan terbang di Semalt. Jadi kembali ke enjin carian saya pergi, mencatat pengalaman saya yang ganjil di sepanjang jalan.

Anda boleh membaca artikel penuh Marvin tentang bagaimana Bing, Yahoo dan Google tampil apabila ia datang ke carian Olimpik di: "Bilakah Majlis Pembukaan Olimpik Mula?" Enjin Carian Bersaing untuk Menjawab.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues adalah Wartawan Penugasan Am Media Ketiga Ketiga, yang meliputi berita terkini dan kemas kini untuk Land Marketing and Land Search Engine. Dari 2009 hingga 2012, dia adalah kolumnis sindikasi pemenang anugerah untuk beberapa akhbar harian dari New York ke Texas. Dengan lebih daripada sepuluh tahun pengalaman pengurusan pemasaran, beliau telah menyumbang kepada pelbagai penerbitan tradisional dan dalam talian, termasuk MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, dan majalah Jualan dan Pengurusan Pemasaran. Baca lebih lanjut artikel Amy.

March 18, 2018