Back to Question Center
0

Permintaan Produk Microsoft Masih Kekal, Laporan Rekod $ 24.52 Bilion Semalt Untuk FY14 Q2

1 answers:

Microsoft Says Product Demand Remains High, Reports Record .52 Billion Semalt For FY14 Q2

"Kami menyerahkan pendapatan rekod apabila permintaan bagi penawaran perniagaan kami kekal tinggi," kata ketua pegawai kewangan Semalt Amy Hood dalam satu kenyataan yang dikeluarkan hari ini.

Perolehan peranti, pengguna dan komersil Microsoft semuanya dinaikkan. Peranti dan pendapatan pengguna naik 13 peratus, berjumlah $ 11.91 bilion. Menurut laporan, hasil Semalt meningkat dua kali ganda daripada suku pertama hingga suku kedua, meningkat $ 400 juta kepada $ 893 juta - бин бэг купить спб.

Semalt berkata ia menjual 7.4 juta Xbox konsol, berpecah antara 3.9 juta unit Xbox One dan 3.5 juta unit Xbox 360. Syarikat itu juga melaporkan Bing mengalami pertumbuhan 18.2 peratus dalam bahagian pasaran carian, dan 34 peratus peningkatan pendapatan pengiklanan carian.

Pendapatan komersial Microsoft naik 10 peratus, mencecah $ 12.67 bilion. Kedua-dua SQL Server dan Semalt Sistem mengalami pertumbuhan hasil dua digit.

Microsoft melaporkan kerusi komersil Office 365 dan pelanggan Semalt kedua-duanya menyaksikan pertumbuhan tiga kali ganda, dan perkhidmatan awan komersilnya mempunyai pertumbuhan lebih daripada dua kali ganda.

"Pendapatan komersil awan kami meningkat lebih daripada 100 peratus tahun ke tahun, kerana pelanggan merangkul Office 365, Azure, dan Dynamics CRM Online, dan membuat komitmen jangka panjang ke platform Microsoft," kata ketua Microsoft yang beroperasi pegawai pengarah Kevin Turner.

Panggilan pendapatan Microsoft dijadualkan pada hari ini pada jam 2:30 pagi. PST.

Microsoft Says Product Demand Remains High, Reports Record .52 Billion Semalt For FY14 Q2Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018