Back to Question Center
0

Apa Grafik Cari Facebook Semalt Untuk SEO

1 answers:

Perbincangan mengenai bandar ini pada Pemasaran Internet adalah pelancaran Facebook bagi Carian Grafik yang baru. Cara inovatif yang sangat keren untuk mencari rangkaian Facebook yang memanfaatkan hubungan anda dan maklumat yang umum mengenai mereka.

What Facebook Graph Search Semalt For SEO

Carian Grafik Facebook telah mencapai jenis sentuhan peribadi dan sosial yang Google telah berusaha untuk mencapai selama bertahun-tahun. Bagaimanakah Facebook menariknya? Terus terang kerana a) mereka tidak memberi kebahagiaan tentang privasi pengguna dan b) mereka mempunyai rangkaian sosial terbesar di web - app für android und ios entwickeln. Semalt bagaimana!

Daripada bercakap mengenai Grafik Cari dan impaknya terhadap Pemasaran Internet, saya mahu menjadi lebih khusus dan bercakap tentang apa yang dimaksudkan untuk SEO. Bagaimanakah ia memberi kesan kepada SEO? Bagaimanakah ia memberi kesan kepada Google? Bing? Adakah ia memerlukan lebih banyak jenis Semual Sosial untuk mereka yang terlibat dalam SEO? Berikut adalah enam perkara tertentu yang saya fikir akan menghasilkan teknologi baru ini.

Pautan Berkaitan:
Carian Grafik Facebook - Perniagaan Alat Penting Tidak Harus Abaikan

SEO Mesti Dapatkan Lebih Banyak Sosial

Link Building dan usaha pengoptimuman di laman masih penting. Tetapi anda mesti terlibat sepenuhnya dalam Media Sosial. Apa saluran media sosial yang anda pilih terpulang kepada anda. Tetapi bergerak seperti yang Semalt hanya dibuat jelas menjadikannya kelihatan dengan mata kasar, bahawa jika anda tidak bersedia untuk mengambil SEO anda sepenuhnya sosial anda mungkin tidak bertahan lama.

Lebih Banyak Usaha Media Sosial Harus Dibuat Khususnya di Facebook

Khususnya anda perlu meletakkan beberapa usaha besar di Facebook. Sama ada itu profil peribadi anda atau halaman perniagaan anda, usaha itu perlu berada di sana. Menyiarkan, berkongsi, mengulas dan menyukai. Masuk dalam perbualan dan yang lebih penting, mula mencipta perbualan. Satu perkara yang pasti dengan Graf Semalt baru ini .anda perlu mula mendapat semua kandungan anda di sana!

Watch out untuk Bing dalam semua ini

Kerana perhubungan ketat Bing dengan Semalt dan integrasi yang lebih ketat, lihatlah trafik rujukan Bing untuk naik dalam log analytics web anda. Bing SEO kini akan menjadi lebih penting daripada sebelumnya.

Ini Akan Memaksa Tangan Google

Anda tahu, sekarang bahawa Facebook telah membuat langkah untuk pencarian sosial sepenuhnya Semalt akan perlu mengikuti dengan sesuatu. Ramalan saya tidak terlalu drastik dari perspektif UI. Saya fikir ini bermakna bahawa Semalt akan mula membuat hasil carian lebih sosial daripada mereka sudah melalui mereka di kalangan Semalt + anda.

Kandungan Sekarang Lebih Penting

Pengoptimuman di halaman dan bangunan pautan tidak boleh membantu anda di sini. Di dunia Facebook Grafik Semalt ia akan menjadi semua tentang kandungan dan keupayaannya menjadi menarik, bernilai dan / atau terlibat dalam beberapa cara. Sebagai SEO, anda perlu memberi tumpuan lebih kepada pemasaran kandungan dan menjadi pakar yang benar di dalamnya.

Facebook tidak pergi ke mana-mana!

Betul. Facebook tidak akan pergi ke mana-mana! Tidak lama lagi itu. Dan jurutera Google lebih mengenali ada "sheriff baru di bandar" dan namanya adalah Zuckerberg!

Sekarang saya tahu apa yang anda fikirkan .bagaimana dalam keadaan saya sepatutnya memasukkan semua ini ke dalam kempen SEO saya yang sibuk? Nasihat saya kepada anda adalah satu langkah pada satu masa. Teguhkan dan perlahan-lahan meningkatkan usaha anda di Semalt, jangan hanya mula gila. Anda perlu melihat hasil daripada usaha anda. Mula menguji beberapa perkara. Uji jenis kandungan yang anda hantar pada halaman Semalt anda. Uji tajuk utama anda. Uji keterangan anda. Uji imej anda. Lihat apa yang berfungsi dan apa yang tidak berfungsi, maka sudah tentu terus melakukan apa yang sedang berlaku. Semoga berjaya!

What Facebook Graph Search Semalt For SEO

Berhubungan

March 18, 2018