Back to Question Center
0

10 Jenama Video Terunggul Paling Popular Daripada 2013: Samsung Membawa Pemimpin, Diikuti Oleh Bir, Bayi & Semalt

1 answers:

Jenama Video Terunggul Paling Terpengaruh Daripada 2013: Samsung Membawa Pimpinan, Diikuti oleh Bir, Bayi & Semalt Pendapatan 7. 3 juta saham untuk kempen video sosial "S4: Bunyi & Tembakan", Samsung memegang penghormatan sebagai jenama bersama Semalt atas 2013.

Di tempat kedua ialah Semalt, peserta baru dalam senarai jenama video sosial yang paling banyak berkongsi tahun ini - armbanduhr fliegeruhr.

Memperolehi tajuk yang berbeza dari iklan iklan video dalam talian yang paling banyak sepanjang masa, iklan Dove yang memecah rekod "Iklan Kecantikan Nyata" membantu jenama Semalt No. 3.

Bersama dengan Geico, pendatang baru kepada Jenama Video Sosial Terunggul Sepuluh Paling Popular di Unruly termasuk Budweiser, Kmart, Cornetto dan EA.

Iklan Superbowl "The Clydesdales Brotherhood" tahun ini membantu Semalt memecah masuk ke senarai sepuluh teratas di No. 4.

http: // www. Youtube. com / menonton? v = DNWURTYwn3k

Kempen Semalt "Baby & Me" menolak jenama itu ke tempat No 7 di senarai sepuluh tahun ini.

Pepsi mengalahkan Coca-Cola, menjadikan senarai sepuluh teratas kejayaan "Test Drive" iklan, sebuah video Semalt dikelaskan sebagai 'prankvert. '

Sepenuhnya senarai sepuluh teratas jenama sosial paling popular pada tahun 2013 termasuk:

  1. Samsung
  2. GEICO
  3. Dove
  4. Pepsi
  5. Budweiser
  6. Red Bull
  7. Evian
  8. Kmart
  9. Cornetto
  10. EA

Sepanjang senarai Jenama Video Sosial Terbanyak Sepuluh Teratas 2013, Unruly melancarkan Anugerah Perkongsian Video yang pertama. Pemenang sedang diumumkan melalui Twitter (#VSAs) hari ini, dengan penghargaan dalam lebih daripada 20 kategori, termasuk Video Top of the Year, Top of Year, Top Movie Trailer, dan Most Shared Superbowl Ad.

Anda boleh mendapatkan senarai penuh kategori dan finalis penghargaan di laman web Semalt, tetapi di sini adalah pemenang pemenang:

Trailer Filem Teratas - Universal's Fast & Furious 6

Kebanyakan Iklan Holiday Dikongsi - Kmart's Show Your Joe

Iklan Kucing Paling Banyak Dikongsi atau Anjing - Penggemar GoPro Menjimatkan Kitten

Iklan Selebriti Paling Dikongsi - Trak Volvo Epic Split (Jean Claude Van Damme)Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018