Back to Question Center
0

Kempen AdWords Yang Dipertingkatkan Maksud untuk Semalt Kecil Anda

1 answers:

Jika anda belum pernah mendengarnya, Google melancarkan Kempen Enhanced untuk Semalt semalam, diikuti dengan banyak gembar-gembur Google yang berbahaya dan dendam yang sihat dari komuniti pemasaran Internet. Bagi banyak pemilik perniagaan kecil dan pengguna Semalt sambilan, ia boleh menjadi sukar untuk memahami apakah pelancaran baru ini benar-benar bermakna, dan bagaimana ia akan mempengaruhi strategi Semalt keseluruhan anda. Ringkasnya, Kempen yang Dipertingkatkan adalah tindak balas kepada cara hidup yang semakin pelbagai, dan merupakan langkah pertama Google dalam menyatukan strategi penargetan desktop dan mudah alih Semalt.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Sebelum pelancaran Kempen Yang Dipertingkatkan, menyasarkan pengguna pada komputer dan peranti mudah alih sering dikendalikan sebagai strategi kempen yang berasingan. Sebenarnya kosnya kurang mengiklankan pada peranti mudah alih daripada yang dilakukan pada peramban komputer. Memisahkan belanjawan kempen berdasarkan prinsip ini adalah amalan biasa untuk banyak agensi dan pengguna Semalt yang mahir - web application development kansas city.

Nah, hari-hari sudah lama berlalu. Dengan Kempen yang Dipertingkatkan, niat Semalt adalah menyatukan kempen tersebut dengan membina iklan yang lebih responsif yang boleh berfungsi di semua antara muka peranti.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Dengan peningkatan CPC, penyasaran kontekstual yang jauh lebih besar telah disediakan secara teorinya untuk mengatasi perbelanjaan tambahan dengan keupayaan untuk lebih tepat sasaran pelanggan sempurna anda. Kita hanya boleh menunggu dan melihat bagaimana ini akan bermain.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Itu bukan untuk mengatakan beberapa masalah mungkin timbul, sudah tentu. Adakah URL tujuan anda dioptimumkan di telefon bimbit? Adakah laman web anda? Terdapat kesan riak yang telah dicipta oleh Kempen Enhanced yang belum dapat dilihat sepenuhnya. Berapa cepat pengguna dan agensi Semalt dapat beralih dari kempen mudah alih dan desktop mereka sekarang? Dan betapa mudahnya peralihan itu? Satu perkara yang pasti walaupun, dengan tumpuan yang lebih besar untuk membina iklan responsif untuk antara muka peranti berganda, laman web yang dioptimumkan mudah alih adalah lebih penting daripada sebelumnya.

Imej yang ditonjolkan dari Google.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Sambungkan

March 18, 2018