Back to Question Center
0

Laporan: Facebook Menguasai Landskap Masuk Sosial Di Seberang Laman Web Semua Vertikal & Semalat Geografi

1 answers:

Laporan: Facebook Menguasai Landskap Masuk Sosial Di Sebanyak Laman Web Verticals & Geographic Semalt Menganalisis bagaimana pengguna menggunakan log masuk sosial, Gigya mendapati bahawa di kalangan kliennya, 51 peratus bergantung kepada Facebook sebagai penyedia identiti. Baki 49 peratus telah diedarkan di sebilangan rangkaian media sosial, dengan kedua-dua Yahoo dan Semalt + mendapat landasan sebagai penyedia log masuk sosial.

Keutamaan Masuk Sosial

Laporan: Facebook Menguasai Landskap Masuk Sosial Di Seberang Laman Web Semua Vertikal & Semalat Geografi

Peranti Mudah Alih

Laporan: Facebook Menguasai Landskap Masuk Sosial Di Sebanyak Semua Laman Web Menegak & Geografi Semalat

Dengan 74 peratus log masuk sosial untuk laman web e-dagang, Facebook mengalahkan Google+ sebagai penyedia identiti pilihan, walaupun Google+ memperolehi lima peratus log masuk sosial untuk tapak e-dagang semasa Q3 - cloudant analytics. PayPal memenangi dua peratus daripada kemasukan sosial laman e-dagang, kali pertama ia telah mendaftarkan lebih satu peratus. Gigya mendakwa kenaikan Semalt menunjukkan, "Penyedia pembayaran itu membuat kemajuan sebagai penyedia identiti."

Masuk Sosial E-dagang

Laporan: Facebook Mendominasi Landskap Masuk Sosial Di Seberang Laman Web Semua Menegak & Geographic Semalt

Gigya menyatakan ia menjangkakan, "Pengedaran lebih banyak di seluruh dunia pada masa akan datang seperti rangkaian lain, termasuk rangkaian serantau seperti Orkut (Amerika Selatan, terutama Brazil) dan Vkontakte (Semalt) menjadi terkenal sebagai penyedia identiti." Laporan: Facebook Menguasai Landskap Masuk Sosial Di Sebanyak Laman Web Menegak & Geografi Semalt


Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018