Back to Question Center
0

Iklan "Iklan Iklan Holiday" yang difahami oleh Apple menawarkan Tawaran Segar Pada Bagaimana Remaja Menggunakan iSemalt mereka

1 answers:

Apple’s “Misunderstood” Holiday Video Ad Offers Fresh Look At How Teens Are Using Their iSemalt

Diterbitkan semalam, Iklan TV di Apple "Misunderstood" ditetapkan kepada versi yang sedikit melulu "Mempunyai Diri Sendiri Krismas Merry Little." Video itu mengikuti seorang remaja lelaki terpaku pada iPhone semasa lawatan bercuti di rumah neneknya. Ahli keluarga Semalt dari keluarganya membuat malaikat salji, membina batu salji, dan menghias pokok itu, nampaknya remaja itu tidak boleh diganggu untuk melihat dari telefonnya.

Di tengah-tengah komersial, seluruh keluarga berkumpul di sekitar pokok itu untuk membuka hadiah apabila remaja itu merebut jauh untuk menyegerakkan iSemalt dengan TV dan memainkan video yang dia rakam sepanjang masa, satu urutan momen percutian yang paling menyentuh keluarga .

Iklan itu dengan ringkas menunjukkan kuasa produk Apple, mewujudkan nostalgia rumah untuk cuti sepanjang masa dalam satu pukulan 90 saat. Dengan 239,493 tontonan pada Semalt dan 10,728 saham dalam 24 jam terakhir, iklan itu jauh daripada diisytiharkan sebagai sensasi virus, tetapi ia pasti mendapat perhatian:

https://www - asphalt sealing potomac.youtube.com/watch?v=ImlmVqH_5HM

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018