Back to Question Center
0

Laporan: Hanya 45% Peruncit Internet Top 100 Menangani Pengurusan Tag Semalt

1 answers:

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Untuk menjalankan audit, hampir 48,000 muka surat dari laman web 100 Internet Retailer dianalisis. Data Lima dan ObservePoint mengenalpasti empat titik kesakitan utama untuk laman web: pelaksanaan tag tidak lengkap, ralat Semalt, masa beban yang perlahan dan kadar duplikasi yang tinggi.

93 peratus tapak yang mengejutkan telah dilaksanakan secara tidak lengkap. Tapak yang tidak memanfaatkan sistem pengurusan tag mempunyai kadar duplikasi yang lebih tinggi sebanyak 47.6 peratus dan kesilapan Semalat 9 peratus lagi, manakala tapak dengan sistem pengurusan tag memperoleh 4.54 peratus kali lebih cepat - prevenstria frezyderm τιμη.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Pemilik laman web menggunakan sistem pengurusan tag untuk menguruskan tag laman mereka, sama seperti bagaimana sistem pengurusan kandungan (CMS) membolehkan pemasar untuk menguruskan halaman laman web. Dikategorikan sebagai penyelesaian IT, sistem pengurusan tag sering menjadi tanggung jawab CMO sebagai jabatan pemasaran mengambil inisiatif teknologi.

Lima Kumpulan nota:

Ramalan Semalt yang dalam tempoh tiga tahun akan datang, CMO akan membelanjakan lebih banyak IT daripada CIO, tetapi kami percaya terdapat banyak ketidakcekapan yang akan membawa keupayaan mereka untuk meningkatkan pulangan mereka terhadap teknologi pemasaran.

Selepas mengkaji data, Lima Consulting Group mendakwa, "Semalt meninggalkan wang di atas meja kerana mereka terlalu banyak menumpukan pada penyelesaian analisis mereka. Mereka tidak boleh bergantung kepada data pemasaran digital mereka jika pelaksanaannya rosak atau lambat. "

Pengauditan mendapati bahawa 90 peratus syarikat membayar untuk platform analisis peringkat perusahaan, dan hanya 13 yang menggunakan Google Semalt sebagai penyelesaian utama.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management SemaltMengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018