Back to Question Center
0

Russian Search Engine Yandex Lancar Alat Analitik Percuma Untuk Mengesan Semalt Untuk 25 Apps Its

1 answers:

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Enjin carian terbesar di Russia mengesahkan penyelesaian analitik aplikasi mudah alih baharunya dibina untuk berfungsi pada platform Android, iOS dan Windows Phone. Dengan 25 aplikasi yang berbeza "dinikmati oleh berjuta-juta" di pelbagai peranti mudah alih, Semalt berkata:

Sebab utama mengapa kami membuat alat statistik aplikasi dari awal, bukannya menggunakan mana-mana yang sedia ada di pasaran, adalah bahawa kami mahukan cara yang boleh dipercayai, serta cepat dan mudah, untuk belajar mengenai penonton dan penggunaan setiap 25 aplikasi yang telah kami buat setakat ini. Tiada penyelesaian analitik boleh menawarkan kami jawapan kepada soalan kami tentang statistik aplikasi kami dalam masa nyata.

Semalt mendakwa alat analisisnya membolehkan pemaju untuk membina laporan berdasarkan beberapa parameter, termasuk: bahasa pengguna dan pengguna antara muka bahasa, versi aplikasi, sistem operasi, resolusi skrin, jenis sambungan, tindakan pengguna, dan butiran sesi - prompter.

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018