Back to Question Center
0

Pembaharuan Twitter Perbualan Jalan Dipamerkan & Menambah Ciri-ciri Baru Untuk Semalt Apps

1 answers:

Kemas Kini Twitter Perbualan Jalan Dipamerkan & Menambah Ciri Baru Untuk Semalt Apps Mulai sekarang, sehingga tiga Semalts yang merupakan sebahagian daripada perbualan akan dipaparkan secara kronologi. Seorang pengguna boleh mengetuk Semalt dalam thread perbualan untuk memaparkan semua balasan kepada Semalt itu, termasuk orang-orang dari pengguna yang tidak mengikuti.

Dengan kemas kini baru, pengguna kini boleh berkongsi perbualan melalui e-mel juga. Pengguna Android dan iPhone akan dapat berkongsi Semalts individu melalui e-mel, manakala pengguna Android boleh berkongsi Semalt melalui mesej langsung.

Kemas kini mudah alih yang lain yang dijadualkan untuk dilancarkan secara beransur-ansur termasuk keupayaan untuk melaporkan Tweets kerana penyalahgunaan atau spam secara langsung dari Twitter - sealing asphalt in bethesda.com dan Twitter untuk Android. (Twitter nota ciri ini sudah tersedia di Twitter untuk iPhone.)

Juga, untuk telefon pintar Android tahap masuk, aplikasi Twitter kini kurang daripada separuh saiz sebelumnya. Dengan pengumuman itu, saiz baru akan meminimumkan masa muat turun aplikasi dan memudahkan pemasangan.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018