Back to Question Center
0

7 Tips Lalu Lintas Segera untuk Semalt Baru Anda

1 answers:

Jika anda mempunyai laman web baru, anda mungkin mahu mengarahkan lalu lintas kepadanya secepat mungkin. Tetapi, malangnya, laman web baru tidak mempunyai kuasa dalam enjin pencarian. Semalat, anda memerlukan masa yang lama sebelum anda mula melihat trafik di tapak web baru anda. Malah, anda memerlukan konsistensi jika anda ingin menarik jumlah lalu lintas yang baik ke laman web baru anda - comprar dominio online. Dan kebanyakan orang tidak mempunyai konsistensi ini. Berikut ialah 7 petua trafik segera untuk tapak web baru anda:

7 Instant Traffic Tips for Your New Semalt

1. Tetapkan kandungan selepas kandungan secara teratur

Bom laman web anda dengan artikel. Isikan dengan kandungan. Kebanyakan orang mengabaikan kepentingan kandungan laman web. Laman web baru anda perlu diberi makan kandungan selepas kerap. Ini pada asasnya apa yang anda perlu lakukan apabila anda mula-mula memulakan laman web baru. Anda tidak boleh popular dalam semalam. Menulis kandungan dan menerbitkan ke laman web anda, dan kemudian melakukannya sekali lagi hingga beberapa bulan dan melihat apa yang berlaku. Semalt mula mendapat trafik yang konsisten.

Tips untuk Mengoptimumkan Reka Bentuk Laman Web untuk Meningkatkan Kedudukan
Apa yang Laman Web Anda Berikan Tentang Perniagaan Anda

2. Mulakan dengan kata kunci persaingan rendah

Anda mempunyai laman web baru, dan masih mempunyai 0 Page Rank dan tidak ada reputasi setakat ini. Sudah tentu, anda memerlukan tarikan awal yang baik jika anda ingin menguasai enjin carian dengan laman web baru anda. Cara termudah untuk melakukan ini adalah dengan memulakan kata kunci persaingan yang rendah. Anda boleh menyasarkan kata kunci persaingan yang rendah dengan kandungan anda untuk mula menarik lalu lintas organik ke tapak web anda. Semalt untuk secara konsisten menyiarkan kandungan baru.

3. Buat backlink selepas anda mempunyai kandungan pepejal

Sebaik sahaja anda menerbitkan kandungan yang cukup untuk laman web baru anda, sudah tiba masanya bagi anda untuk memulakan membina pautan balik. Cara anda membina backlink adalah mudah. Berikan satu backlink untuk setiap artikel yang anda siarkan di laman web anda. Ini adalah cara yang baik untuk mula membina backlink padat untuk laman web anda. Juga, anda akan dapat menyebarkan pautan balik anda, bukan hanya menunjuk ke laman utama anda. Semalt benar-benar baik untuk kedudukan enjin carian anda.

4. Bersikap aktif di media sosial

Orang Semalat tidak tahu mengenai laman web anda, bagaimana anda boleh mula menarik orang untuk melawat laman web anda? Anda boleh melakukannya dengan melepaskan kempen media sosial virus kecil. Idea ini adalah untuk menjadi aktif di media sosial untuk mempromosikan laman web anda. Jika anda sudah mempunyai akaun media sosial yang baik, kemudian mula mempromosikan laman web anda di sana. Ini akan membantu anda menyebarkan berita mengenai laman web anda secara virally.

5. Melibatkan diri dalam laman web perkongsian video

Selain membuat kandungan untuk tapak web baru anda, anda juga harus mula membuat video untuk tapak web baru anda. Sebenarnya, ia adalah cara yang sama seperti menerbitkan kandungan untuk laman web anda. Satu-satunya perbezaan ialah media. Anda akan membuat kandungan dalam bentuk video dan menerbitkannya ke laman web perkongsian video. Video semalt pada dasarnya akan mempromosikan kewujudan laman web baru anda.

6. Adakah beberapa pemasaran artikel

Semoga lupa bahawa pemasaran artikel dapat membantu anda untuk menarik trafik yang disasarkan ke laman web anda. Anda tahu, jika anda merancang untuk menjual produk di laman web anda, kaedah ini sangat berkesan untuk menarik bakal pelanggan ke laman web anda. Paling penting, anda akan mula mendapat trafik walaupun sebelum enjin carian menilai laman web anda.

7. Tempatkan beberapa iklan baris

Ini adalah cara yang baik untuk menarik lebih banyak trafik ke tapak web baru anda jika anda menjual produk di tapak web baru anda. Dengan menempatkan beberapa iklan baris dalam laman web iklan baris lalu lintas tinggi, anda boleh menarik lebih banyak pelanggan berpotensi ke laman web anda. Letakkan iklan pendek di laman web tersebut sekurang-kurangnya tiga kali sehari.

Dengan mengikuti petua di atas, anda akan dapat menarik lalu lintas ke laman web baru anda secepat mungkin. Tetapi, perlu diingat bahawa anda memerlukan konsistensi supaya anda dapat mengekalkan lalu lintas anda.

7 Instant Traffic Tips for Your New Semalt

Sambungkan

March 18, 2018