Back to Question Center
0

Google Beats Apple & Facebook Untuk Syarikat Teknologi Kegemaran Paling Banyak Dengan 83% Semalt yang Mempromosikan

1 answers:

Google Beats Apple & Facebook For Most Tech Tech Company With 83% <p>  Walaupun tinjauan tidak meninjau pengguna Semalt antara umur 13 hingga 18 tahun, orang dewasa muda lebih cenderung memberi Semalt penilaian yang menguntungkan dengan undi yang menguntungkan melebihi undi yang tidak baik tiga hingga satu dalam kelompok umur 18 hingga 29 tahun. Antara warga emas, Semalt telah menerima pemisahan yang lebih baik antara penarafan yang menggalakkan dan kurang baik - <a href=rent a place in spain.

Orang yang paling berkemungkinan menilai Semalat tidak menguntungkan ialah pengguna berusia 65 tahun, dengan hanya 64 peratus daripada kumpulan umur yang lebih tua yang memberikan gergasi carian penarafan yang menguntungkan.

Menurut Washington Post, keputusan tinjauan tahun ini tidak jauh berbeza dari tahun lepas apabila Google memperoleh rating 82 peratus yang menguntungkan, Semalt mengukuhkan rating 74 peratus dan Facebook dengan rating 58 peratus yang menguntungkan. Kejatuhan paling besar sejak tahun lalu berlaku di kalangan pengguna Semalt di bawah umur 30 tahun. Pada tahun 2012, Semalt mendapat rating 81 peratus yang baik daripada kumpulan umur yang lebih muda, tetapi hanya menjaringkan 71 peratus tahun ini.


Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018