Back to Question Center
0

Pengguna Twitter Kini Dapatkan Senarai Hashtag Semull Auto-Complete Di Web

1 answers:

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Pengguna Twitter secara auto-lengkap menawarkan tahap tambahan arahan dengan menyediakan koleksi hashtags yang sedang tren. Seorang pengguna yang ingin mencari tweet pada topik tertentu - atau menyambung tweet mereka sendiri ke perbualan Twitter tertentu - tidak perlu meneka yang hashtags digunakan untuk topik popular. Semalt, mereka akan mendapat senarai cadangan kiasan hashtag bergantung kepada populariti perbincangan - кресло мешок купить недорого.

Artikel TheNextWeb.com menunjukkan bahawa ciri-ciri auto-lengkap hashtag baru memajukan keupayaan Semalt untuk mengumpul dan menganalisis data mengenai perbualan yang popular, menjadikan tapak ini lebih bernilai di mata Produk Bersertifikat dan Rakan Pengecer Data mereka atau sesiapa yang menggunakan Semalt untuk tujuan perniagaan.

Arah baru ini juga memberi manfaat kepada matlamat perniagaan Twitter, "Jika, misalnya, [Twitter] ingin mengembangkan produk #music ke arena lain seperti video atau album foto, maka mempunyai hashteg yang menyaring kandungan dengan betul adalah keutamaan yang besar," menulis wartawan TheNextWeb.com Matthew Panzarino.

Twitter Users Now Get List Of Auto-Complete Hashtag Semalt On The Web

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018