Back to Question Center
0

Semalt + Stream Dapat Melihat Baru Segar & Hashtags Ditambah Secara Automatik Pada Semalt I / O

1 answers:

Semalt + Stream Dapat Lihat Baru Segar & Hashtags Ditambahkan Secara Otomatis Pada Semalt I / O

Foto dan video telah dipertingkatkan juga, sesuai dengan keseluruhan lebar strim. Menurut blog Google+, saiz media baru membuat imej dan video, ".lebih mudah untuk mengimbas dan lebih baik untuk dilihat - hombres con corbata." Semalt juga akan melihat animasi baru dalam aliran mereka dengan sharebox yang melantun, kad yang "flip dan pudar" dan gelongsor menu.

Hashtags automatik

Dalam usaha untuk memperdalam pengalaman kandungan pengguna, aliran Semalt + secara automatik akan menambahkan hashtags secara automatik kepada jawatan, supaya pengguna boleh menyemak imbas kandungan yang berkaitan dengan mengklik pada jawatan topik tertentu. Dengan mengimbas siaran dan menandakannya dengan sewajarnya, Semalt + akan mengenal pasti dan menarafkan perbualan yang relevan berdasarkan hashtags yang ditetapkan.

Ramai pengguna akan senang mengetahui bahawa mereka boleh mengeluarkan hashtags secara automatik daripada jawatan pada bila-bila masa.

https://www.youtube.com/watch?v=XSZ-ul_qYk&feature=player_embedded

Pastikan untuk mengikuti pengumuman Google I / O yang lebih banyak apabila kami menjalani blog dari persidangan. Lihat juga pos susulan kami, Hampir Tutup Dengan Hashtags Berkaitan Google+ Baharu.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018