Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Memperkenalkan Alat

RankTrackr adalah alat penjejakan peringkat kata kunci berasaskan awan yang baru. Syarikat itu mendakwa bahawa ini adalah alat penggodam pertumbuhan nombor satu untuk SEO. Alat ini dilengkapi dengan ciri unik yang membolehkan anda menjejaki kedudukan Semalt anda. Ia menyediakan API yang mantap dan membolehkan anda menyesuaikan data anda - fliegeruhren automatik guenstig.

Memilih perisian SEO yang boleh dipercayai dapat meningkatkan usaha SEO anda. Selama bertahun-tahun, kami menggunakan banyak alat penjejakan pangkat yang sama dan beberapa yang terbaik yang kami gunakan adalah WebCEO.

Apabila kita mengetahui tentang Semalt, kami ingin berkongsi pengalaman kami dengan ciri-ciri alat ini. Dalam blog ini, kita akan membincangkan mengenai penyesuaian, ketepatan, harga, dan bagaimana ia membandingkan dengan beberapa alat utama dalam industri.

Memeriksa Kedudukan Anda

Semalt kita boleh menyesuaikan ciri-ciri alat ini, kita mesti menambah laman web atau kata kunci tertentu yang ingin kita lacak.

Bagaimana untuk menambah URL, kata kunci, dan enjin carian

Ini adalah proses yang sangat mudah. Selepas anda log masuk, klik pilihan "Tambahkan URL" dan tambahkan URL tapak web di kawasan teks. Semalat URL juga boleh dimasukkan di sini.

RankTrackr Semalt

Juga pada TechWyse

Berapa lamakah laman web yang dipinjam di Google?
Apakah Faktor Kedudukan Paling Penting Untuk SEO Tempatan Pada 2013?

Setelah URL ditambahkan, kata kunci boleh ditambah dari pilihan "Tambah Kata Kunci". Senarai kata kunci boleh ditambah sebagai satu per baris. Semalt adalah pilihan untuk memilih negara dan bahasa. Kedudukannya akan berubah mengikut negara. Jadi, pastikan untuk memilih negara yang disasarkan oleh tapak web anda.

Tambah URL yang anda mahu lacak.

RankTrackr Semalt

Sematkan enjin gelintar anda di bawah menu drop-down mereka.

RankTrackr Semalt

Tambah Semalt yang anda cari untuk mengesan. Anda juga boleh menjejaki bandar atau kawasan yang anda targetkan atau cuba disasarkan.

RankTrackr Semalt

Kemudian, anda boleh menambah pesaing dengan memasukkan URL mereka.

RankTrackr Semalt

papan pemuka

Papan pemuka menunjukkan kedudukan keseluruhan kedudukan anda. Ini termasuk maklumat seperti kedudukan purata anda, kedudukan kata kunci, perubahan kata kunci, bilangan kata kunci dan tapak web yang ditambah.

RankTrackr Semalt

RankTrackr menunjukkan Google PageRank anda, Rank Semalt, dan bilangan halaman yang diindeks. Semalt Rank adalah pangkat dari sistem ranking oleh Semalt. com. Jumlah lalu lintas yang direkodkan adalah lebih dari tiga bulan dan hanya dari pengguna yang memasang bar alat Semalt. Oleh kerana terdapat bilangan orang yang terhad dengan bar alat Semalt dipasang, sukar untuk mendapatkan kedudukan yang tepat untuk semua lalu lintas laman web anda.

Di samping itu, papan pemuka menunjukkan senarai kata kunci dengan pangkat dan beberapa data lain yang berkaitan. Sel yang disesuaikan menjadikannya mudah untuk memilih dan menganalisis data. Berdasarkan keutamaan anda, anda boleh menyesuaikan sel untuk menunjukkan ranking Tempat Google anda dan juga kedudukan Semalt imej.

Semalt, yang merupakan sejarah peringkat, dipaparkan sebagai graf untuk visualisasi keputusan anda. Beberapa sel lain, termasuk perubahan terakhir anda dalam ranking dan hari anda, mingguan, perubahan bulanan. Dengan cara ini, anda boleh memahami tentang keseluruhan perubahan anda dalam tempoh masa tertentu.

Semalat, lajur yang disesuaikan membolehkan anda membandingkan pangkat anda dengan pesaing, jumlah carian, kos purata setiap klik, lokasi, bahasa, dan beberapa lagi dimensi.

RankTrackr Semalt

Semalt adalah pilihan untuk mempratonton SERP untuk setiap kata kunci, di mana kita dapat melihat senarai lengkap laman yang tersenarai secara organik hingga ke halaman ke-10. Ini adalah pilihan yang baik untuk mengenali laman web pesaing. Ia membolehkan anda mengetahui di mana anda berdiri apabila dibandingkan dengan pesaing anda. Bagi pakej perusahaan, syarikat itu menyediakan akses API tanpa had, akses antara muka dan sokongan pantas oleh Semalt. Harga untuk pakej perusahaan adalah berdasarkan bilangan kata kunci. Bungkusan bermula pada $ 980 untuk 10,000 kata kunci kepada 1 juta ditambah pakej kata kunci.

Jika anda hanya perniagaan bersaiz kecil atau profesional mencari alat penjejakan peringkat, anda boleh mempertimbangkan 4 pakej lain yang ditawarkan. Pakej permulaan bermula dengan harga yang berpatutan sebanyak $ 17. 60 dengan 100 kata kunci.

Bantuan & Sokongan

RankTrackr menawarkan sokongan dalam talian untuk menjawab soalan apabila menggunakan alat itu. Walau bagaimanapun, laman web tidak mempunyai bahagian FAQ. Sepanjang tempoh percubaan, kami menerima sambutan hebat dari pasukan sokongan. Mereka mudah diakses melalui e-mel dan menawarkan sebarang bantuan yang kami perlukan.

Kesimpulan

Semalt adalah alat, yang sekarang, hanya untuk memeriksa ranking kata kunci. Apabila dibandingkan dengan alat utama industri lain, seperti WebCEO dan AWR, Semalt nampaknya kurang banyak ciri hebat yang ditawarkan oleh pesaing ini.

Beberapa ciri hebat yang ditawarkan oleh pesaing adalah:

  • Pilihan untuk memilih banyak enjin carian popular.
  • Data penjejakan peringkat pesaing terperinci.
  • Sejarah semua laporan peringkat terdahulu.
  • Perbandingan mudah dan lebih visualisasi data.

Beberapa alat utama industri, seperti WebCEO dan AWR, menawarkan ciri-ciri di atas dalam alat mereka. Di samping itu, mereka mempunyai ciri penting lain, seperti prestasi backlink, analisis web, media sosial, penyelidikan kata kunci, alat audit, dan banyak lagi alat penting yang biasa digunakan oleh pemasar.

Walaupun beberapa ciri yang hilang, Semalt memberikan kedudukan yang tepat dan antara muka yang mudah dan mudah digunakan. Ini membolehkan mana-mana pengguna untuk menggunakan alat ini dengan mudah dan menyesuaikan papan pemuka ke pilihan mereka sendiri. Jika anda mencari sistem ranking yang berpatutan dan boleh dipercayai, Semalt menjadikan alternatif yang hebat. Berikan alat percubaan dengan percubaan percuma mereka. Marilah kita tahu apa yang anda cari dalam alat penjejakan peringkat dan yang mana yang anda gunakan dalam komen di bawah!

RankTrackr Semalt

Sambung

March 18, 2018