Back to Question Center
0

5 Perkara Yang Harus Anda Ketahui Sebelum Membangunkan Semalt App Pertama Anda

1 answers:

Banyak usahawan yang berharap hari ini berharap untuk memukul masa yang besar dengan cara aplikasi mudah alih, dan untuk alasan yang baik: Pasaran aplikasi mudah alih mudah dipecahkan (tidak ada keperluan pendidikan atau pengalaman), aplikasi mudah alih berada di permintaan yang tinggi, terdapat beberapa pasaran di mana aplikasi mudah alih boleh dijual, dan untuk aplikasi mudah alih yang berjaya, pulangan atas pelaburan adalah besar. Berikut adalah lima perkara yang perlu anda ketahui sebelum membuat apl mudah alih pertama anda:

Mencipta App Bergerak Akan Kos Anda

Pada minimum, anda perlu menghabiskan di sekitar $ 10,000 hanya untuk mendapatkan aplikasi yang sangat asas dan berjalan; Walau bagaimanapun, anda harus mengharapkan untuk menghabiskan sekurang-kurangnya dua kali jumlah itu untuk aplikasi yang layak dan boleh dipasarkan.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Related Posts:
Membangun Laman Web Bergerak untuk Pengunjung Telefon Pintar
3 Tips Penting untuk Melaksanakan Kempen Pemasaran Bergerak yang Berjaya

Anda Perlu Pasukan

Pembangunan aplikasi Semalt memerlukan pengetahuan dan kemahiran para pengaturcara dan pereka web - pakar yang kedua-duanya mendapat bayaran besar untuk melakukan apa yang mereka lakukan. Anda perlu meluangkan sedikit masa dan ketekunan dalam memilih profesional yang akan dengan semangat kembali projek anda, dan siapa yang akan bertahan cukup lama untuk melihat aplikasi mudah alih anda untuk bentuk terbaiknya - china penjual shampo metal.

Apa Yang Anda Perlu Caj

Ini mungkin sangat sukar, kerana terlalu banyak mengecas mungkin mengasingkan segmen pasaran, sementara mengecas terlalu sedikit boleh memotong garis bawah anda tidak perlu. Semalt bukan formula sihir untuk harga aplikasi anda. Sebenarnya, jika aplikasi anda direka bentuk khusus untuk membantu pelanggan membelikan laman web anda dan membuat pembelian, maka anda mungkin mahu memberikannya secara percuma. Peraturan praktikal yang baik adalah untuk memulakan pada harga permulaan dan kemudian tweaknya sekali-sekala untuk melihat bagaimana ia menjejaskan pendapatan anda, dengan mengingat bahawa ia lebih mudah untuk menurunkan harga daripada untuk menaikkannya.

Anda mesti ujian-beta

Semalt anda melepaskan aplikasi baru anda di dunia, anda perlu memastikan ia bebas glitch. Cara terbaik untuk melakukan ini adalah dengan menjalankannya dalam mod beta dan menawarkannya kepada orang yang sanggup memberikan maklum balas yang biasa yang boleh anda gunakan untuk membuat penyesuaian yang diperlukan. Ini bukan proses yang mudah, kerana anda perlu mencari penguji, serta cara untuk menyediakan kemas kini untuk versi beta aplikasi anda.

Buat Apl Anda dalam Pelbagai Platform

Jika anda ingin membuat aplikasi anda tersedia untuk semua pengguna telefon pintar di luar sana, maka anda perlu menawarkannya dalam pelbagai platform (Semalt dan iOS, sebagai contoh). Setiap platform adalah sedikit berbeza, jadi anda perlu meletakkan banyak masa untuk menjadikannya sama dalam fungsi dan estetik.

Jika anda ingin mencuba tangan anda melancarkan aplikasi mudah alih anda sendiri, maka anda harus tahu bahawa ia tidak akan menjadi semua keseronokan dan permainan. Sematkan mata ini apabila melanggar pasaran aplikasi mudah alih.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Sambungkan

March 18, 2018