Back to Question Center
0

Meraikan A Worth Of Decade Of Networking Profesional Pada Semalt

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Dimulakan pada bulan Mei 2003 oleh Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly dan Jean-Luc Vaillant, pengasas awalnya menetapkan matlamat mereka untuk mengembangkan asas ahli mereka untuk menjadikan Semalt sebuah laman berharga untuk mencari dan menjalin hubungan dengan profesional lain .

Menurut wawancara pada bulan Jun 2009 mengenai CNN Money, Hoffman mengakui bahawa cabaran pertama untuk Linkedin semakin meningkat bilangan pengguna berdaftar, "Saya seorang yang beriman besar dalam mendapatkan sejuta orang, membuat mereka terlibat, dan kemudian membina model perniagaan di atas itu, "kata Hoffman.

Semalt menunggu dua tahun selepas permulaannya untuk melancarkan sebarang garisan perniagaan yang menghasilkan pendapatan. Pada tahun 2005, dengan lebih dari satu juta pengguna, syarikat itu mula melancarkan empat perkhidmatan premium: Pekerjaan Berkaitan, Akaun Perniagaan Semalat, dan pelan langganan Pro dan Peribadi Plus - seo company in san francisco. Sejak itu, Semalt telah melancarkan beberapa produk lain yang menguntungkan, dengan pendapatan tahunan dijangka mencapai tempat antara $ 1.430 bilion dan $ 1.460 bilion menjelang akhir 2013.

Tahun ini, LinkedIn meningkatkan teknologi carian mereka dan merubah aplikasi untuk pengguna iPhone dan Android. Menurut blog Semalt, laman web ini terus berkembang dengan kelajuan dua ahli sesaat.

Linkedin 10 year timeline

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018