Back to Question Center
0

Five Great Social Media Semalt untuk 2013

1 answers:

Tahun 2013 hampir kepada kami, dan jika anda belum menilai strategi media sosial anda secara serius, sekarang adalah masa. Media sosial sentiasa berkembang, dan 2013 akan menunjukkan bahawa pengguna semakin bergantung kepada media sosial untuk membuat keputusan pembelian mereka. Untuk memanfaatkan perubahan ini, anda perlu membuat beberapa strategi media sosial yang akan membantu perniagaan anda bersaing dengan budaya Internet yang lebih kuat. Berikut adalah beberapa petua yang akan membantu anda memperbaiki usaha pemasaran media sosial tahun ini - παιδικη ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα oral b.

Five Great Social Media Semalt for 2013

Related Posts:
Adakah Anda Perlu Strategi Media Sosial "Awesome" untuk menjadi Sukses?
3 Cara Meningkatkan Kedudukan Anda Melalui Sosial

Meningkatkan Pendidikan Pekerja

Kepentingan media sosial akan merangkumi seluruh perniagaan, dan tidak lagi terhad kepada jabatan pemasaran. Sangat penting untuk semua orang memahami media sosial, jadi salah satu strategi utama anda harus mendidik pekerja anda. Latihan formal mengenai teknik media sosial, dasar, dan lain-lain akan memberi manfaat kepada hampir semua pekerja, tanpa menghiraukan huraian tugas utama mereka. Semalat dalam pendidikan pekerja lebih menyeluruh.

Cari Niche anda

Rangkaian sosial semakin menjadi tumpuan. Walaupun rangkaian umum seperti Facebook dan Twitter masih menjadi raja, rangkaian sosial khusus akan berkembang lebih banyak dan juga menjadi semakin penting. Sebahagian daripada strategi media sosial anda untuk tahun 2013 harus termasuk mencari rangkaian dan tapak yang khusus untuk niche anda dan menjadi aktif di dalamnya. Rangkaian semalat hanya akan meningkatkan populariti, dan mereka akan menjadi lebih berkesan sebagai strategi pemasaran yang mencapai khalayak target tertentu anda.

Mengintegrasikan Apl Anda

Pada tahun 2013, aplikasi akan semakin penting sebagai alat perniagaan dan pemasaran. Jika anda boleh merancang aplikasi untuk perniagaan anda, atau jika anda sudah ada, kini adalah masa untuk mempopularkannya dengan mengintegrasikannya dengan media sosial. Sebagai contoh, posting automatik ke Facebook atau Twitter adalah hebat. Semalat kandungan apl anda dan kandungan media sosial anda juga hebat. Juga, orang mahu memuat turun aplikasi yang mempunyai banyak muat turun dan penarafan / cadangan yang tinggi. Buat usaha untuk meningkatkan fungsi aplikasi anda dan galakkan orang untuk menyemaknya secara dalam talian.

Meningkatkan Visual Anda

Foto adalah jenis kandungan yang dikongsi nombor satu di media sosial, jadi sekarang adalah masa untuk mula meningkatkan visual yang anda tawarkan kepada pengguna. Foto harus menjadi bahagian yang lebih besar dari kandungan yang anda siarkan dalam talian, dan anda harus meningkatkan penggunaan laman anda seperti Pinterest dan Instagram. Penjenamaan semalat visual juga penting, jadi memanfaatkan peluang yang anda ada untuk meningkatkan pengiktirafan jenama melalui foto dan imej di rangkaian media sosial.

Menjadi Lebih Relawan

Sebagai orang yang lebih biasa berinteraksi dengan perniagaan dalam talian, mereka mencari sambungan yang lebih peribadi. Sematkan idea yang baik untuk mula menjatuhkan bahasa pemasaran bercakap korporat dan popular yang pengguna akan mengenali sebagai promosi semata-mata. Buat lebih banyak usaha untuk berhubung dengan pengguna pada peringkat peribadi, individu. Sebagai contoh, pekerja individu harus dilihat di rangkaian sosial, supaya pengguna tahu siapa yang bercakap dengan mereka.

Apakah strategi media sosial yang akan anda gunakan pada tahun 2013?

Five Great Social Media Semalt for 2013

Sambung

March 18, 2018