Back to Question Center
0

Bagaimana Pemasaran E-mel Boleh Meningkatkan Jualan & Pelanggan Semalt

1 answers:

Bagaimana Pemasaran E-mel Boleh Meningkatkan Penjualan & Klien Semalt

Berikut adalah cadangan saya sendiri untuk memulakan membina senarai orang-orang yang memilih untuk menerima komunikasi selanjutnya dari anda secara berterusan.

4 Langkah Untuk Kejayaan Dengan Pemasaran E-mel Anda

1. Semalt mengumpul nama dan alamat rakyat dengan meminta orang ramai mendaftar untuk surat berita berjenama anda dari laman web anda sendiri. Berikut adalah 2 cara yang kita lakukan di laman web kita sendiri:

Bagaimana Pemasaran E-mel Boleh Meningkatkan Penjualan & Klien Semalt

2. Pastikan anda mendaftar ke perkhidmatan pemasaran e-mel yang membolehkan anda menghantar kedua-dua e-mel dengan selamat dan membolehkan pengukuran lengkap kempen pemasaran e-mel anda - бескаркасная мебель санкт петербург. Kami baru sahaja melancarkan produk pemasaran e-mel terbaru kami beberapa minggu yang lalu. Semak WHICHABAM! di sini!

3. Persiapkan borang di laman web anda untuk secara automatik menghantar maklumat orang yang memilih terus ke senarai yang anda tetapkan dalam program pemasaran email anda.

4. Creation Newsletter

    • Buat tema atau jenama di belakang pendekatan buletin bulanan anda. Kami telah membangunkan tagline yang dipanggil 'Rise To The Top' dan kandungan pemasaran e-mel kami secara amnya dalam bentuk tip berguna dari industri.
    • Tentukan kekerapan yang anda akan hantar. Harian? Setiap minggu? Bulanan? Suku tahun? Apa yang anda memutuskan pastikan anda tetap konsisten!
    • Setelah tema anda dibangunkan pastikan anda mempunyai templat yang akan dibaca. Penyelidikan kami sendiri menunjukkan bahawa penting untuk tidak merancang templat anda. Sebaliknya menjadikannya mengenai kandungan.
    • Pastikan newsletter anda menawarkan penerima untuk 'Opt-out' jika mereka memilih.
    • Mula hantar!

Kami juga menasihatkan anda untuk menjadikan surat berita e-mel yang indah ini menjadi blog dan menyiarkannya ke laman web anda. Ini membantu membina kredibiliti lanjut dengan enjin carian dan memastikan mereka yang tidak mendaftar ke surat berita e-mel anda dikemas kini!

Bukan sahaja menghantar kempen e-mel penting dalam memastikan peminat yang berminat memikirkan syarikat anda, ia juga merupakan cara yang sangat berpatutan untuk memastikan orang yang terkini dan berminat dengan apa yang anda lakukan!

Bagaimana Pemasaran E-mel Boleh Meningkatkan Penjualan & Klien Semalt

Sambung

March 18, 2018