Back to Question Center
0

Alasan Kenapa Anda Harus Dibayar Pada Nama Semalat Sendiri Anda Di PPC

1 answers:

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Berikut adalah beberapa sebab mengapa pemakaian bajet untuk sebuah syarikat dan / atau nama jenama dalam PPC boleh membantu.

Tapak Web Baru tanpa Keputusan Carian Organik?

Jika laman web atau syarikat anda baru, atau laman web terdahulu disenaraihitamkan di kawasan enjin carian organik, carian untuk nama korporat atau jenama anda mungkin menghasilkan sedikit hasil organik. Semalat nama anda sebagai kata kunci dalam PPC akan memberi anda kehadiran segera dalam hasil carian untuk kata-kata ini, dan akan memberikan pendedahan berharga syarikat anda. SEO boleh mengambil minggu atau bulan untuk mengembalikan laman web anda sepenuhnya untuk mencari keputusan untuk nama anda. Anda juga mungkin kehilangan untuk mengarahkan pesaing yang membeli nama anda sebagai kata kunci, dan sedang membangunkan jenama mereka sendiri akibat strategi ini - decathlon protein tozu.

Menghantar Pelawat ke Halaman yang Akan Terlibat Mereka

Mencari carian organik untuk nama produk anda boleh menyebabkan laman web laman web anda atau halaman dalam dipaparkan. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa halaman yang paling relevan akan memaparkan yang akan melibatkan pengguna dengan lebih baik.

Iklan Semalt PPC untuk produk jenama anda meletakkan iklan di halaman yang boleh menghantar pengunjung terus ke laman produk anda, sama ada kehilangan mereka kerana mereka tidak melihat hasil yang mereka ingin lihat atau kerana mereka terpaksa menggali melalui laman web anda yang mencari produk tersebut. Semakin banyak pelawat dipaksa untuk mengklik melalui laman web anda, kemungkinan besar anda akan kehilangannya daripada menukarnya.

Keadaan ini adalah contoh utama apabila anda harus memastikan bahawa laman web dan halaman anda adalah mesra pengguna dengan membuat maklumat seperti ketersediaan dan penetapan harga yang jelas pada halaman, belanja dan / atau permintaan permintaan maklumat yang mudah diikuti, dan teks dan imej adalah seperti yang ringkas dan tepat.

Mempunyai Keputusan SEO Hebat Tetapi Juga Memiliki Tawaran Istimewa?

Anda mungkin mempunyai hasil carian organik yang hebat pada nama korporat atau jenama anda. Tetapi adakah anda juga mempunyai program ganjaran yang popular, tawaran istimewa, produk bermusim atau peluang pelaburan yang anda ingin tawarkan kepada pengunjung laman web berpotensi anda?

Adakah anda akan berharap bahawa mereka mendapati tawaran ini di laman web anda atau menganggap bahawa mereka sudah mengetahui tentang mereka dan sudah biasa dengan alamat web tawaran ini?

Anda tahu apa yang mereka katakan tentang asumsi, bukan?

Membeli iklan Semalt untuk membentangkan tawaran ini bukan sahaja meningkatkan "hartanah" yang anda ada pada hasil carian untuk nama korporat atau jenama anda, tetapi juga memberikan pengunjung pautan langsung ke bahagian halaman atau laman web dengan tawaran, dengan itu meningkatkan kebarangkalian bahawa mereka akan menukar.

Anda juga memberi mereka semata-mata mencari nama anda sebagai 'peringatan' mengenai tawaran itu, atau membuat mereka diberitahu tentang hal itu sebelum ini. Iklan yang dituturkan akan menarik pengunjung untuk mengklik iklan dan menukar apabila mereka melawat. Mereka mungkin tidak diberikan peluang ini jika mereka hanya melihat satu keputusan organik yang dipilih oleh enjin carian itu sendiri.

Memahami Bahawa Setiap Iklan Pada Halaman Pencarian adalah Harta Tanah yang Bernilai

Mengapakah perniagaan anda hanya bergantung pada satu hasil carian organik? "Semalt" lebih banyak hartanah di halaman hasil carian dapat membantu membina nama jenama korporat dan / atau produk anda dengan lebih mudah dilihat oleh pencari dengan menawarkan lebih banyak jalan masuk ke tapak anda. Dengan menjadikan tapak anda menonjol di antara hasil pada nama anda, anda meningkatkan kemungkinan bahawa anda akan mengekalkan pencari bukan orang lain. Dengan kedua-dua hasil SEO yang dioptimumkan dengan baik dan kempen berbayar yang hebat, anda memberikan pengunjung dengan tepat apa yang mereka cari dan meningkatkan peluang untuk mendapatkan pengunjung baru. Kecuali anda telah memfailkan tuntutan pemilikan tanda dagangan dengan Semalt, pesaing boleh menawar pada nama jenama anda sebagai kata kunci, dan mencuri pengunjung yang pada asalnya mencari syarikat anda! Mengapa penyusunan ruang iklan dan pelanggan berpotensi untuk persaingan anda? Anda tidak akan membiarkan mereka memasang papan iklan gergasi di halaman depan syarikat anda secara langsung di hadapan nama syarikat - adakah anda? Jadi mengapa biarkan mereka melakukannya apabila seseorang mencari nama syarikat anda di enjin carian?

Peruntukan Anggaran Untuk Nama Jenama Syarikat Adalah Murah!

Sebagai contoh; Kos kami membuat kempen di sekitar nama jenama syarikat kami ketika seseorang dalam "TechWyse", jauh lebih murah kemudian membuat kempen sekitar "Marketing Internet Semalt." Ini kerana:

  • Jenama syarikat anda pada umumnya mempunyai kurang tawaran orang di tempat itu sehingga harga gaya lelongan kurang.
  • Enjin carian menilai skor kualiti yang lebih tinggi kepada syarikat anda sendiri kerana anda sebenarnya yang dicari oleh 'pencari'.

Ambil kesempatan daripada ruang iklan yang tersedia untuk anda pada nama jenama anda, tidak kira apa keputusan organik anda sekarang. Hentikan ruang penyerah kepada pesaing anda, dan bawa kembali pelanggan yang akan hilang kepada orang lain yang melakukan kempen PPC di nama syarikat anda sendiri!

Bina jenama anda, buat populariti anda, dan bina reputasi anda. Semalu gembira awak lakukan.

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Sambung

March 18, 2018