Back to Question Center
0

Alasan Asas untuk Buang Localhost Dari Senarai Rujukan - Amalan Dari Semalt

1 answers:

Lisa Mitchell, Pengurus Kejayaan Pelanggan Semalt berkata, apabila anda mempunyai laman web, pasukan anda pasti akan menguji ini dan itu. Jika pada bila-bila masa seseorang dari pasukan anda menjalankan versi pembangunan aplikasi web anda dengan kod Penjejakan Google Analytics, maka mereka pasti akan bertemu dengan beberapa perkara yang menjengkelkan.

Untuk permulaan, localhost terus muncul dalam laporan Rujukan. Kedua, metrik tapak web anda seperti tingkat bouncing, jumlah paparan halaman, tingkat penukaran dan sebagainya. Oleh kerana itu, metrik ini akan dipertingkatkan kerana sebagai anggota pasukan melakukan ujian di laman web, perkara menjadi bercampur-campur. Anda tidak mahu itu, adakah anda?

sign maker online.com ').

Perhatikan bahawa bukan contoh.com, anda sebenarnya akan menggunakan domain sebenar anda. Mujurlah atau malangnya, anda perlu mahir dalam jargon teknikal. Sebagai contoh, anda mungkin perlu menggunakan pernyataan jika di suatu tempat pada kod. Walaupun terdapat sebutan mengenai proses yang mudah, ia memerlukan penulisan kod baru.

Melangkau coretan JavaScript dalam templat anda

Jika tapak web anda menggunakan bahasa PHP seperti kes WordPress maka anda boleh mengedit footer yang secara kebetulan termasuk cuplikan Google Analytics. Terdapat kemungkinan bahawa pelayan anda membenarkan aplikasi web berjalan dalam mod pembangunan atau dalam pengeluaran. Walau apa pun, anda tidak boleh salah.

Bergerak pada

Sebaik sahaja anda membuat perubahan ini, perlu melihat sama ada ia berkesan atau tidak. Lakukan ujian sehari atau dua hari untuk pengesahan. Pilih julat data yang sesuai, yang tidak termasuk hari sebelum perubahan.

November 28, 2017