Back to Question Center
0

Arahan Dari Semalt Untuk Mengecualikan Alamat IP Anda Dari Google Analytics Anda

1 answers:

Adakah anda mengalami hasil yang salah dalam Google Analytics disebabkan oleh lawatan anda sendiri? Untuk mengecualikan alamat IP anda sendiri dari hasil akaun Google Analytics, ikut petua yang ditetapkan oleh Alexander Peresunko, Pengurus Sukses Pelanggan Semalt :

1. Log masuk ke Google Analytics

2. Kenal pasti alamat IP anda

3. Tambah Saluran ke rekod anda

4 - offerten reinigung. Sering membuat pertanyaan

Daftar Google Analytics

Perkara utama adalah untuk melog masuk ke akaun Google Analytics anda. Ini menerima secara rasmi menubuhkan Google Analytics anda untuk kempen OptinMonster anda dan akses kepada laporan analisis anda.

Cari Alamat IP Anda

Pada masa ini, untuk memastikan maklumat siasatan anda dipengaruhi oleh alamat IP anda sendiri, anda harus menambah saluran ke rekod anda. Anda boleh mencari alamat IP yang anda gunakan sekarang menerusi mencari alamat IP di google.com..Anda boleh mengetahui subnet dan alamat IP yang digunakan oleh organisasi anda dengan bertanya dari pengarah sistem.

Nota untuk lokasi IP: dalam ilustrasi ini, kami menggunakan alamat IPv4 (Web Convention Variant 4) yang lebih pendek, jenis alamat IP yang lebih biasa. Tambah Saluran ke Rekod Anda

Pada masa ini, pembuatan saluran untuk rekod yang melarang maklumat dari alamat IP anda dari semua laporan dipertingkatkan. Untuk bermula dengan, pilih tab Administrator di sudut kiri asas antara muka. Ini menimbulkan halaman lain dengan pelbagai pilihan pengawalseliaan. Halaman Pentadbir dibahagikan kepada tiga segmen dengan alternatif untuk perakaunan anda segmen kiri paling jauh. Dari segmen ini, klik semua saluran.

Halaman menunjukkan bingkai yang digunakan untuk membuat saluran

  • masukkan nama untuk saluran
  • mengetepikan jenis saluran seperti yang telah ditetapkan
  • klik menu jatuh turun jenis pilih dan pilih bar
  • tekan menu drop-down sumber atau matlamat pilih dan tentukan aktiviti dari alamat IP
  • pilih menu jatuh turun artikulasi dan pilih yang bersamaan dengan
  • masukkan alamat IP anda dalam medan kandungan

Jika ada keperluan untuk menguji keadaan kerja, anda boleh mengambil selepas Panduan Google di mana ia menunjukkan "Pastikan saluran berfungsi". Menyaring melalui Alamat IP anda bahawa seseorang mengalami hasil yang lebih tepat yang patut dipertimbangkan dalam ujian split untuk keberkesanan tingkat transformasi.

Dapatkan soalan-soalan kerap ditanya:

Q: Adakah saya dapat menolak banyak alamat IP?

A: Sekiranya anda mempunyai banyak IP, anda boleh menunjukkan pelbagai alamat dalam saluran tunggal atau lain-lain yang mempengaruhi lebih daripada satu saluran. Begitu juga, memastikan syarat yang anda tentukan tidak ikut campur atau menafikan saluran.

Q: Bagaimana saya berkesan melarang pelanggan yang ditandatangani dalam Word Press?

A: Kita boleh menggunakan modul yang dikenali sebagai Monster Insights di mana seseorang boleh mengambil selepas manual mereka dengan mudah mengelakkan pelanggan yang ditandatangani di bahagian yang berlainan.

November 28, 2017