Back to Question Center
0

Semalt: Trafik Spam Google Analitis Dan Cara Untuk Menghalangnya

1 answers:

Jason Adler, Pengurus Kejayaan Pelanggan Semalt , berpendapat bahawa tidak salah mengatakan bahawa spam Analytics adalah salah satu masalah utama untuk webmaster hari ini. Topik ini mendapat populariti, dan terdapat banyak cara untuk menangani isu ini. Google telah membuat seksyen sokongan spam lalu lintas pada halamannya, yang bertujuan memberikan maklumat yang diperlukan supaya kami dapat menyelesaikan masalah kami. Wakil Google Analytics, Adam Singer mengesahkan bahawa syarikat sedang berusaha untuk memperbaiki masalah tersebut. Bagaimanapun, ia akan mengambil sedikit masa, dan tarikh yang tepat tidak diketahui - fidelity commercial appraisal. Pada mulanya, mereka menganalisis lebih daripada 259 akaun Google Analytics, yang tidak mengandungi virus dan spam. Mereka menubuhkan penapis dan mempunyai sekurang-kurangnya dua puluh lima lawatan perujuk setiap hari. Jumlah trafik spam penunjuk adalah lebih dari sepuluh peratus, dan sekitar lima puluh peratus laman web mempunyai lalu lintas spam dari lebih dari lima ratus domain. Anda harus mempertimbangkan menggunakan alat-alat ini yang akan membantu anda untuk memastikan data dan statistik Google Analytics anda terkini dan bebas dari spam.

Pengintaian Spam / Ghost Spam Blocker

Ia adalah penghalang spam maju yang mengemas kini dirinya secara tetap. Dengan masa, ia mengemas kini lebih daripada 550 domain yang disenarai hitam yang mengandungi URL yang mencurigakan dan menapis pautan tersebut untuk memberi anda hasil yang terbaik dan paling sesuai. Alat ini boleh didapati secara percuma, mempunyai antara muka yang mudah dan mesra pengguna dengan banyak pilihan carian..Juga, ia boleh dikemas kini dengan berbilang akaun, dan pandangannya mudah ditapis. Had kuotanya melebihi sepuluh ribu permintaan sehari, tetapi anda harus mengemas kini penapis anda setiap kali anda menambah domain baru ke alat ini.

Toolkit Analisis

Biar saya jelaskan bahawa Toolkit Analytics tidak bebas daripada kos; anda perlu membayar $ 15 sebulan untuk mengakses semua ciri-cirinya, tetapi harganya lebih rendah daripada sakit kepala alat ini dapat melegakan. Ini adalah salah satu alat yang paling hebat dan hebat kerana ia memperluaskan rangkaian laporan Google Analitis anda dan memberikan anda hasil yang paling tepat. Alat ini mengemas kini penapisnya secara automatik, jadi anda tidak perlu melakukan apa-apa kerja khas apabila anda memasukkan domain baru. Anda boleh menggunakan penapis pada semua jenis sifat, pandangan, dan akaun. Alat ini mempunyai antara muka mesra pengguna dan mudah difahami. Bahagian yang terbaik ialah ia tidak mempunyai had kuota, yang bermaksud anda boleh menambah banyak domain dan subdomain yang mungkin. Walau bagaimanapun, anda perlu mendaftar dan mendapat kelulusan, serta membayar bayaran untuk mengakses alat ini dan pelbagai ciri-cirinya.

Installer Filter Spam

Spam Filter Installer adalah sumber terbuka dan perisian percuma. Ia adalah salah satu alat penapis spam yang paling komprehensif di internet. Ia mudah untuk memuat turun dan mempunyai banyak ciri. Ini boleh dilaksanakan ke laman web anda dan mempunyai pelbagai pandangan dan sifat untuk dipilih. Alat ini boleh digunakan hanya pada satu domain pada satu masa dan mempunyai had kuota sebanyak dua ribu pengguna setiap hari. Selain itu, bilangan penapis dan domain tidak dikemas kini dengan tepat, dan itulah kelemahan utama alat ini.

November 28, 2017